perjantai 12. kesäkuuta 2015

Onni-käsilaukku





Juuri sopivan kokoinen laukku ihanan pehmeästä beigestä nahasta. Tässä laukussa on retro kukkavuori, jossa kaksi taskua, toinen vetoketjulla.  

















Mustassa laukussa on ruudullinen vuori, jossa kaksi taskua.Laukkujen mitat: pohja 10x32cm ja korkeus 25cm.Hihnat ovat 55cm pitkät, laukkua on kätevä kantaa olalla, käsivarrella tai kädessä. Hinta 140€. 


Kaunotar toilettilaukku







Pieni erä suloisia toilettilaukkuja. Laukun herkullisin yksityiskohta löytyy vetoketjun auetessa. "Olet kaunis" -teksti tuo hyvän mielen jokaisella käyttökerralla. Musta toilettilaukku on nahkaa ja siinä on kukkakuosinen vuori.  





Violetinsininen toilettilaukku on ihanan pehmoista mokkaa ja vuorina on Marimekon puuvillainen kangas. 




Vaaleanpunainen toilettilaukku on materiaaliltaan mokkaa ja siinä on myös vaaleanpunainen puuvillavuori. 
Laukut ovat reilun kokoisia; pohjan leveys 10cm, korkeus 20cm ja pituus 35cm, joten sinne mahtuu isommatkin pullot ja purnukat. Laukun sisällä  on yksi iso ja kaksi pienempää taskua. 
Suloisuuden saat omaksesi 70 eurolla. 




Grammari-keittiöpyyhe


Keittiöpyyhkeellä saat nopeasti uutta ilmettä keittiöön. Nostalgisella hopeisella gramofonin kuvalla koristettu pellavapyyhe on mainio vieminen. Grillikaudella musta väri on erittäin käytännöllinen. 



Keittiöpyyhe on laadukasta 100% pellavaa, koko 50x60cm. Hinta 18,50€/kpl tai 35€/pari. 



Rokkikonna


Ihanan pehmoisesta nahasta valmistetut rokkikonnat ovat esikuviensa kilpikonnien tapaan erittäin pitkäikäisiä lemmikkejä. Harkitse siis tarkkaan pystytkö sitoutumaan näin pitkäikäiseen seuralaiseen. Konnat myydään vain pysyviin rakastaviin koteihin, ei kiertolaisiksi;).




Rokkikonnia on saatavana ruskeina ja mustina. Pituutta konnilla on 28cm ja korkeutta 11cm. Hinta 45€/kpl. 

Sisustustyyny


Pellavainen sisustustyynyn päällinen nahkaisin farkkumerkein.Koko 40x40cm. 








 Tyynynpäällistä on saatavana joko ruskeilla tai mustilla merkeillä. Hinta 28€/kpl tai 50€/pari. Muista mainita haluatko tyynysi ruskeilla vai mustilla merkeillä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti